januari 24, 2010

MÄN ÄR DJUR!!!!!Well. Känner ni mig så vet ni att jag verkligen älskar Nivea, och att jag hatar The-Dream efter deras breakup. Nivea är höggravid med Lil' Waynes unge (grattis) men lyckas ändå få fram en och annan bra låt då och då. Nu senast en cover på Say Something, som självklart handlar om hur dum The-Dream är (eller Lil' Wayne, vem vet?). Kul att Rasheeda är med! Nivea och Rasheeda har ju gjort mycket bra skit tillsammans tidigare.

Nivea - Say Somehting feat Rasheeda

januari 21, 2010

Yasmeen!


Tjejen på bilden heter Yasmeen. Numera jobbar hon mest som dansare och b-skådis, men runt 2002 hade hon en lovande musikkarriär på gång. Eller lovande och lovande, hon gjorde den här låten och släppte ett album som verkar omöjligt att få tag på. Blue Jeans är producerad av Jazze Pha, vilket förklarar varför den är så förbannat bra. Allt den mannen rör blir ju guld! Här får ni remixen med en vers av Ghostface Killah.

Yasmeen - Blue Jeans (remix) feat. Ghostface Killah

Hoppas ni gillar Yasmeen lika mycket som jag gör!

januari 14, 2010

Tayma Loren!


Tjejen på bilden heter Tayma Loren, och hon är en av brudarna från Lyric. Tayma har nu förhoppningsvis en solokarriär på gång. Den här låten har gått riktigt varm på senaste tiden. Den gör mig riktigt lycklig, eftersom den bevisar att The-Dream fortfarande kan göra bra skit. Tipsy påminner lite om Dear Jaynes Fall Back, som enligt mig är en av 00-talets bästa rnb-låtar, lätt topp-5!

Nu hoppas jag att The-Dream skiter i att nya frugan Christian Millian snart ska klämma ut en unge och ägnar all sin tid åt Tayma. Han har ju skitit i sin familj tidigare, då går det säkert bra att göra det igen. Hrmpf.

Tayma Loren - Tipsy feat. The-Dream

ÅÅÅÅH SNYFT!!!

januari 08, 2010

alltså, tha blawg game är inte min kompis längre

serri, det här med att blogga är fan inte så jävla kul. här är en låt jag gillar iaf.

Lore'l verkar vara en lovande kvinna. Jag gillade henne direkt när jag hörde henne på den där remixen av Alicia Keys sjukt tråkiga dänga. Älskar namnet också!

DJ Spinking - Tap It, Beat It, Drill It feat. Red Cafe & Lore'l

Vi slänger in två brudar till som jag fullkomligen älskar; Unladylike. Seriöst, både Unladylike och Lore'l framför Nicki Minaj vilken dag som helst. Oj, det där var väl som att svära i kyrkan. Jag var länge sjukt imponerad av Nicki, men nu känns hon som en alldeles för tydlig och Lil' Wayne-stöpt produkt.

Unladylike - Bad Bitch Roll Call

Slutligen får ni en annan låt som gått varm i min PC den senaste tiden; lite Candi Redd-remix med två andra sköna hoez. Enjoy!

Candi Redd - Independent (Remix) feat. Rasheeda & Kandi

Och seriöst, vad vore en blog-post utan lite rnb, varsågod; Mahagani (jag är mest överlycklig över att det fortfarande finns tjejgrupper som inte gör skitmusik).

Mahagani - Rydin' Big

Vi ses väl om en månad när jag känner för att blawga igen. Peace!